PERGULATAN IDENTITAS KULTURAL ANTARA FASTFOOD DAN KUDAPAN
This article aims to identify a society’s identity though its culinary aspect. Nowdays,fastfood has been favourite food dominating traditional one. Youth generationpriorities fastfood than traditional food because they regard it more prestigious.Thisphenomenon can not be separated from the uses of M...
Sparad:
Huvudupphovsman: | Arifin, Ferdi |
---|---|
Materialtyp: | UMS Journal (OJS) |
Språk: | eng |
Publicerad: |
Universitas Muhammadiyah Surakarta
2017
|
Ämnen: | |
Länkar: | https://journals.ums.ac.id/index.php/humaniora/article/view/3640 |
Taggar: |
Lägg till en tagg
Inga taggar, Lägg till första taggen!
|
Liknande verk
-
IDENTITY BUILDING OF ASIAN INDIANS IN AMERICAN SOCIETY
av: Haryanti, Yanti
Publicerad: (2018) -
WOMEN IDENTITY IN TAHMIMA ANAM’S THE BONES OF GRACE: STRUGGLE AGAINST PATRIARCHY
av: Fadriansyah, Naufal, et al.
Publicerad: (2024) -
NASIONALISME DARI PERSPEKTIF FOUNDING FATHER (SEBUAH ANALISIS PSIKO-HERMENEUTIK)
av: Alfaruqy, Muhammad Zulfa
Publicerad: (2022) -
RUANG SISWA SEBAGAI MEDIA PEMBELAJARAN MATEMATIKA PADA MASA PANDEMI DI SMP NEGERI 3 PANGKALPINANG
av: Widyani, Fitri Anggi, et al.
Publicerad: (2021) -
BUDAYA HARI JUMAT SEBAGAI SARANA PENDIDIKAN KARAKTER DI SMK NEGERI 6 SURAKARTA
av: Lidiatanti, Anggita Ratih, et al.
Publicerad: (2023)