KADAR PROTEIN DAN TINGKAT KESUKAAN TIWUL INSTAN DENGAN SUBTITUSI TEPUNG KACANG HIJAU

Tiwul instan adalah produk pangan yang terbuat dari tepung gaplek. Kandungan karbohidrat tiwul instan cukup tinggi, namun proteinnya rendah. Untuk itu perlu penambahan sumber protein untuk meningkatkan kadar protein produk tiwul instan seperti kacang hijau. Telah dilakukan penelitian terhadap tiwul...

Olles dieđut

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Váldodahkki: PURWANDARI, DEWI TRIHASTUTI
Materiálatiipa: Oahppočájánas
Giella:English
Almmustuhtton: 2009
Fáttát:
Liŋkkat:https://eprints.ums.ac.id/5920/
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!