Analytical methods for food additives
Gorde:
Egile nagusia: | ANALYTICAL METHODS.. |
---|---|
Beste egile batzuk: | WOOD, Roger [et.al] |
Formatua: | Liburua |
Hizkuntza: | English |
Argitaratua: |
Cambridge
Woodhead Publishing Limited
2004
|
Gaiak: | |
Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Seluk beluk food suplement: benarkah dibutuhkan?, siapa saja yang membutuhkannya?, kapan dan berapa banyak...
nork: VITAHEALTH
Argitaratua: (2004) -
Methods of analysis of food components and additives/editor Semih Otles
nork: METHODS OF ANALYSIS OF FOOD..
Argitaratua: (2005) -
Bahan tambahan untuk makanan dan kontaminan
nork: WINARNO, F.G
Argitaratua: (1994) -
Foods.-- Ed.7
Argitaratua: (1978) -
Food and your future
nork: WHITE, Ruth Bennett
Argitaratua: (1979)