Protein, vitamin dan bahan ikutan pangan
Furkejuvvon:
Váldodahkki: | SOFRO, Abdul Salam |
---|---|
Eará dahkkit: | LESTARIANA, Wiryatun, HARYADI |
Materiálatiipa: | Girji |
Giella: | Indonesian |
Almmustuhtton: |
Yogyakarta
PAU Pangan dan Gizi UGM
1990
|
Fáttát: | |
Fáddágilkorat: |
Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
|
Geahča maid
-
Ilmu Gizi jilid. 1
Dahkki: MOEHJI, Sjahmien
Almmustuhtton: (1982) -
Menaksir kecukupan energi dan protein serta penilaiangizi konsumsi pangan
Dahkki: HARDINSYAH
Almmustuhtton: (1989) -
Gizi dan pengolahan pangan/editor Sjamsu Dradjad
Dahkki: AULIANA, Rizqie
Almmustuhtton: (1999) -
Pangan: gizi, teknologi, dan konsumen
Dahkki: WINARNO, F. G.
Almmustuhtton: (1993) -
Evaluasi gizi pada pengolahan bahan pangan
Dahkki: EVALUASI GIZI PADA..
Almmustuhtton: (1989)