Protein, vitamin dan bahan ikutan pangan
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | SOFRO, Abdul Salam |
---|---|
Rannpháirtithe: | LESTARIANA, Wiryatun, HARYADI |
Formáid: | LEABHAR |
Teanga: | Indonesian |
Foilsithe / Cruthaithe: |
Yogyakarta
PAU Pangan dan Gizi UGM
1990
|
Ábhair: | |
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
Míreanna comhchosúla
-
Ilmu Gizi jilid. 1
de réir: MOEHJI, Sjahmien
Foilsithe / Cruthaithe: (1982) -
Menaksir kecukupan energi dan protein serta penilaiangizi konsumsi pangan
de réir: HARDINSYAH
Foilsithe / Cruthaithe: (1989) -
Gizi dan pengolahan pangan/editor Sjamsu Dradjad
de réir: AULIANA, Rizqie
Foilsithe / Cruthaithe: (1999) -
Pangan: gizi, teknologi, dan konsumen
de réir: WINARNO, F. G.
Foilsithe / Cruthaithe: (1993) -
Evaluasi gizi pada pengolahan bahan pangan
de réir: EVALUASI GIZI PADA..
Foilsithe / Cruthaithe: (1989)