Protein, vitamin dan bahan ikutan pangan
Gorde:
Egile nagusia: | SOFRO, Abdul Salam |
---|---|
Beste egile batzuk: | LESTARIANA, Wiryatun, HARYADI |
Formatua: | Liburua |
Hizkuntza: | Indonesian |
Argitaratua: |
Yogyakarta
PAU Pangan dan Gizi UGM
1990
|
Gaiak: | |
Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Ilmu Gizi jilid. 1
nork: MOEHJI, Sjahmien
Argitaratua: (1982) -
Menaksir kecukupan energi dan protein serta penilaiangizi konsumsi pangan
nork: HARDINSYAH
Argitaratua: (1989) -
Gizi dan pengolahan pangan/editor Sjamsu Dradjad
nork: AULIANA, Rizqie
Argitaratua: (1999) -
Pangan: gizi, teknologi, dan konsumen
nork: WINARNO, F. G.
Argitaratua: (1993) -
Evaluasi gizi pada pengolahan bahan pangan
nork: EVALUASI GIZI PADA..
Argitaratua: (1989)