Alergi makanan:sumber risiko dan manajemen penanggulangannya

Sábháilte in:
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir: ABATA, Qorry Aina
Formáid: LEABHAR
Teanga:Indonesian
Foilsithe / Cruthaithe: Yayasan Essenta Medika 2014
Ábhair:
Rochtain ar líne:https://perpus.aiska-university.ac.id//index.php?p=show_detail&id=5112
Clibeanna: Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
_version_ 1835955259325808640
author ABATA, Qorry Aina
author_facet ABATA, Qorry Aina
author_sort ABATA, Qorry Aina
collection Perpustakaan Universitas 'Aisyiyah Surakarta
format Book
id oai:perpus.aiska-university.ac.id:slims-5112
institution Universitas 'Aisyiyah Surakarta
language Indonesian
publishDate 2014
publisher Yayasan Essenta Medika
record_format book
spelling oai:perpus.aiska-university.ac.id:slims-5112 Alergi makanan:sumber risiko dan manajemen penanggulangannya ABATA, Qorry Aina MAKANAN Yayasan Essenta Medika 2014 id Text https://perpus.aiska-university.ac.id//index.php?p=show_detail&id=5112 9786021770894 615.954 ABA a 2014 Jawa Timur https://perpus.aiska-university.ac.id//lib/minigalnano/createthumb.php?filename=images/docs/Alergi_Makanan.jpg&width=200 xi,390hal,;ilus,;24cm 615.954 https://perpus.aiska-university.ac.id//lib/minigalnano/createthumb.php?filename=images/docs/Alergi_Makanan.jpg&width=200
spellingShingle MAKANAN
615.954
ABATA, Qorry Aina
Alergi makanan:sumber risiko dan manajemen penanggulangannya
title Alergi makanan:sumber risiko dan manajemen penanggulangannya
title_full Alergi makanan:sumber risiko dan manajemen penanggulangannya
title_fullStr Alergi makanan:sumber risiko dan manajemen penanggulangannya
title_full_unstemmed Alergi makanan:sumber risiko dan manajemen penanggulangannya
title_short Alergi makanan:sumber risiko dan manajemen penanggulangannya
title_sort alergi makanan sumber risiko dan manajemen penanggulangannya
topic MAKANAN
615.954
topic_facet MAKANAN
615.954
url https://perpus.aiska-university.ac.id//index.php?p=show_detail&id=5112
work_keys_str_mv AT abataqorryaina alergimakanansumberrisikodanmanajemenpenanggulangannya