Dasar-dasar Ilmu Gizi: Karbohidrat, Protein, Lemak, Vitamin
Furkejuvvon:
Váldodahkki: | JAUHARI, Ahmad |
---|---|
Materiálatiipa: | Girji |
Giella: | Indonesian |
Almmustuhtton: |
Jaya Ilmu
2013
|
Fáttát: | |
Liŋkkat: | https://perpus.aiska-university.ac.id//index.php?p=show_detail&id=4616 |
Fáddágilkorat: |
Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
|
Geahča maid
-
Prinsip Dasar Ilmu Gizi
Dahkki: Almatsier, Sunita
Almmustuhtton: (2001) -
Ilmu Gizi : Pencernaan, Penyerapan & Detoksikasi Zat Gizi
Dahkki: Oenzil, Fadil
Almmustuhtton: (1995) -
Ilmu Gizi Untuk Keperawatan dan Gizi Kesehatan
Dahkki: Proverawati, Atikah, et al.
Almmustuhtton: (2010) -
Ilmu Gizi dalam Olahraga
Dahkki: WIARTO, Giri
Almmustuhtton: (2013) -
Gizi dalam Daur Kehidupan : Buku Ajar Ilmu Gizi
Dahkki: Arisman, et al.
Almmustuhtton: (2004)