APA-čujuhus (7. p.)

ALJUFRI, A. H. (2010). PENGARUH VARIASI KONSENTRASI CMC-NA SEBAGAI BAHAN PENGIKAT TERHADAP SIFAT FISIK DAN DAYA HAMBAT BAKTERI Streptococcus mutans SEDIAAN PASTA GIGI EKSTRAK TEH HITAM (Camellia sinensis).

Chicago-čujuhus (17. p.)

ALJUFRI, AHMAD HUSIN. PENGARUH VARIASI KONSENTRASI CMC-NA SEBAGAI BAHAN PENGIKAT TERHADAP SIFAT FISIK DAN DAYA HAMBAT BAKTERI Streptococcus Mutans SEDIAAN PASTA GIGI EKSTRAK TEH HITAM (Camellia Sinensis). 2010.

MLA-čujuhus (9. p.)

ALJUFRI, AHMAD HUSIN. PENGARUH VARIASI KONSENTRASI CMC-NA SEBAGAI BAHAN PENGIKAT TERHADAP SIFAT FISIK DAN DAYA HAMBAT BAKTERI Streptococcus Mutans SEDIAAN PASTA GIGI EKSTRAK TEH HITAM (Camellia Sinensis). 2010.

Muitte dárkkistit čujuhemiid riektatvuođa, ovdal go geavahat daid iežat deavsttas.