APA (7th ed.) մեջբերում

NURUSYIFAH , N. (2010). PENETAPAN KADAR MARKER α-MANGOSTIN PADA SEDUHAN SIMPLISIA KULIT BUAH MANGGIS (Garcinia mangostana L) YANG DIKERINGKAN.

Չիկագոյի ոճի (17րդ խմբ.) մեջբերում

NURUSYIFAH , NURUSYIFAH. PENETAPAN KADAR MARKER α-MANGOSTIN PADA SEDUHAN SIMPLISIA KULIT BUAH MANGGIS (Garcinia Mangostana L) YANG DIKERINGKAN. 2010.

MLA (9րդ խմբ.) Մեջբերում

NURUSYIFAH , NURUSYIFAH. PENETAPAN KADAR MARKER α-MANGOSTIN PADA SEDUHAN SIMPLISIA KULIT BUAH MANGGIS (Garcinia Mangostana L) YANG DIKERINGKAN. 2010.

Զգուշացում. այս մեջբերումները միշտ չէ, որ կարող են 100% ճշգրիտ լինել.