NURUSYIFAH , N. (2010). PENETAPAN KADAR MARKER α-MANGOSTIN PADA SEDUHAN SIMPLISIA KULIT BUAH MANGGIS (Garcinia mangostana L) YANG DIKERINGKAN.
Չիկագոյի ոճի (17րդ խմբ.) մեջբերումNURUSYIFAH , NURUSYIFAH. PENETAPAN KADAR MARKER α-MANGOSTIN PADA SEDUHAN SIMPLISIA KULIT BUAH MANGGIS (Garcinia Mangostana L) YANG DIKERINGKAN. 2010.
MLA (9րդ խմբ.) ՄեջբերումNURUSYIFAH , NURUSYIFAH. PENETAPAN KADAR MARKER α-MANGOSTIN PADA SEDUHAN SIMPLISIA KULIT BUAH MANGGIS (Garcinia Mangostana L) YANG DIKERINGKAN. 2010.
Զգուշացում. այս մեջբերումները միշտ չէ, որ կարող են 100% ճշգրիտ լինել.