APA (7th ed.) մեջբերում

PRASETYOWATI , E. (2010). PENGARUH VOLUME AIR PADA PROSES REKRISTALISASI TERHADAP RENDEMEN DAN KEMURNIAN ISOLAT ALFA MANGOSTIN DARI KULIT BUAH MANGGIS (Garcinia mangostana Linn.).

Չիկագոյի ոճի (17րդ խմբ.) մեջբերում

PRASETYOWATI , ENDANG. PENGARUH VOLUME AIR PADA PROSES REKRISTALISASI TERHADAP RENDEMEN DAN KEMURNIAN ISOLAT ALFA MANGOSTIN DARI KULIT BUAH MANGGIS (Garcinia Mangostana Linn.). 2010.

MLA (9րդ խմբ.) Մեջբերում

PRASETYOWATI , ENDANG. PENGARUH VOLUME AIR PADA PROSES REKRISTALISASI TERHADAP RENDEMEN DAN KEMURNIAN ISOLAT ALFA MANGOSTIN DARI KULIT BUAH MANGGIS (Garcinia Mangostana Linn.). 2010.

Զգուշացում. այս մեջբերումները միշտ չէ, որ կարող են 100% ճշգրիտ լինել.