APA-čujuhus (7. p.)

Afifah, F. (2010). PENGARUH PEMBERIAN PEKTIN DARI KULIT JERUK MANIS (Citrus sinensis (L) Osbeck) TERHADAP KADAR PROTEIN PRODUK OLAHAN MAKANAN JELLY DARI BIJI BUAH DURIAN (Durio ziberthinus Murr).

Chicago-čujuhus (17. p.)

Afifah, Fitrotul. PENGARUH PEMBERIAN PEKTIN DARI KULIT JERUK MANIS (Citrus Sinensis (L) Osbeck) TERHADAP KADAR PROTEIN PRODUK OLAHAN MAKANAN JELLY DARI BIJI BUAH DURIAN (Durio Ziberthinus Murr). 2010.

MLA-čujuhus (9. p.)

Afifah, Fitrotul. PENGARUH PEMBERIAN PEKTIN DARI KULIT JERUK MANIS (Citrus Sinensis (L) Osbeck) TERHADAP KADAR PROTEIN PRODUK OLAHAN MAKANAN JELLY DARI BIJI BUAH DURIAN (Durio Ziberthinus Murr). 2010.

Muitte dárkkistit čujuhemiid riektatvuođa, ovdal go geavahat daid iežat deavsttas.