HARTINI , S. (2007). PENGARUH LAMA PERENDAMAN DAN KONSENTRASI ENZIM PROTEOLITIK DARI EKSTRAK BUAH PEPAYA (Carica papaya L) TERHADAP KADAR PROTEIN DAN ORGANOLEPTIK DAGING SAPI.
Չիկագոյի ոճի (17րդ խմբ.) մեջբերումHARTINI , SUSWI. PENGARUH LAMA PERENDAMAN DAN KONSENTRASI ENZIM PROTEOLITIK DARI EKSTRAK BUAH PEPAYA (Carica Papaya L) TERHADAP KADAR PROTEIN DAN ORGANOLEPTIK DAGING SAPI. 2007.
MLA (9րդ խմբ.) ՄեջբերումHARTINI , SUSWI. PENGARUH LAMA PERENDAMAN DAN KONSENTRASI ENZIM PROTEOLITIK DARI EKSTRAK BUAH PEPAYA (Carica Papaya L) TERHADAP KADAR PROTEIN DAN ORGANOLEPTIK DAGING SAPI. 2007.
Զգուշացում. այս մեջբերումները միշտ չէ, որ կարող են 100% ճշգրիտ լինել.