APA (7e ed.) Bronvermelding

SUGIYARTI, S. (2007). PENGARUH WAKTU FERMENTASI DAN DOSIS RAGI TERHADAP KADAR ALKOHOL PADA FERMENTASI SARI UMBI KETELA POHON (Manihot utilissima, pohl) VARIETAS RANDU.

Chicago (17e ed.) Bronvermelding

SUGIYARTI, SUGIYARTI. PENGARUH WAKTU FERMENTASI DAN DOSIS RAGI TERHADAP KADAR ALKOHOL PADA FERMENTASI SARI UMBI KETELA POHON (Manihot Utilissima, Pohl) VARIETAS RANDU. 2007.

MLA (9e ed.) Bronvermelding

SUGIYARTI, SUGIYARTI. PENGARUH WAKTU FERMENTASI DAN DOSIS RAGI TERHADAP KADAR ALKOHOL PADA FERMENTASI SARI UMBI KETELA POHON (Manihot Utilissima, Pohl) VARIETAS RANDU. 2007.

Let op: Deze citaties zijn niet altijd 100% accuraat.