Teknologi fermentasi
Furkejuvvon:
Váldodahkki: | RIADI, Lieke |
---|---|
Materiálatiipa: | Girji |
Giella: | Indonesian |
Almmustuhtton: |
Yogyakarta
Graha Ilmu
2007
|
Fáttát: | |
Fáddágilkorat: |
Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
|
Geahča maid
-
Fermentation and biochemical engineering handbook: principles, process design, and equipment.-- ed.2
Dahkki: FERMENTATION..
Almmustuhtton: (1997) -
Bioindustri: penerapan teknologi fermentasi
Dahkki: SA'ID, E.Gumbira
Almmustuhtton: (1987) -
PENGARUH WAKTU FERMENTASI DAN DOSISRAGI TERHADAPKADAR ALKOHOL
PADA FERMENTASI AMPAS UMBI KETELA POHON (Manihotutilissima Pohl)
Dahkki: ANINDITA, KHORIDA LUDFI
Almmustuhtton: (2007) -
PENGARUH KONSENTRASI RAGI DAN LAMA FERMENTASI TERHADAP KADAR ALKOHOL HASIL FERMENTASI BUAH NANAS (Ananas comosus)
Dahkki: MURNI , MURNI
Almmustuhtton: (2010) -
PENGARUH WAKTU FERMENTASI DAN DOSIS RAGI TERHADAP KADAR ALKOHOL HASIL FERMENTASI SARI UMBI GANYONG (Canna edulis. Ker)
Dahkki: SOFIANINGSIH , RAHMANI
Almmustuhtton: (2007)