Teknologi fermentasi
Gorde:
Egile nagusia: | RIADI, Lieke |
---|---|
Formatua: | Liburua |
Hizkuntza: | Indonesian |
Argitaratua: |
Yogyakarta
Graha Ilmu
2007
|
Gaiak: | |
Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Fermentation and biochemical engineering handbook: principles, process design, and equipment.-- ed.2
nork: FERMENTATION..
Argitaratua: (1997) -
Bioindustri: penerapan teknologi fermentasi
nork: SA'ID, E.Gumbira
Argitaratua: (1987) -
PENGARUH WAKTU FERMENTASI DAN DOSISRAGI TERHADAPKADAR ALKOHOL
PADA FERMENTASI AMPAS UMBI KETELA POHON (Manihotutilissima Pohl)
nork: ANINDITA, KHORIDA LUDFI
Argitaratua: (2007) -
PENGARUH KONSENTRASI RAGI DAN LAMA FERMENTASI TERHADAP KADAR ALKOHOL HASIL FERMENTASI BUAH NANAS (Ananas comosus)
nork: MURNI , MURNI
Argitaratua: (2010) -
PENGARUH WAKTU FERMENTASI DAN DOSIS RAGI TERHADAP KADAR ALKOHOL HASIL FERMENTASI SARI UMBI GANYONG (Canna edulis. Ker)
nork: SOFIANINGSIH , RAHMANI
Argitaratua: (2007)