Teknologi fermentasi
Guardat en:
Autor principal: | RIADI, Lieke |
---|---|
Format: | Llibre |
Idioma: | Indonesian |
Publicat: |
Yogyakarta
Graha Ilmu
2007
|
Matèries: | |
Etiquetes: |
Afegir etiqueta
Sense etiquetes, Sigues el primer a etiquetar aquest registre!
|
Ítems similars
-
Fermentation and biochemical engineering handbook: principles, process design, and equipment.-- ed.2
per: FERMENTATION..
Publicat: (1997) -
Bioindustri: penerapan teknologi fermentasi
per: SA'ID, E.Gumbira
Publicat: (1987) -
PENGARUH WAKTU FERMENTASI DAN DOSISRAGI TERHADAPKADAR ALKOHOL
PADA FERMENTASI AMPAS UMBI KETELA POHON (Manihotutilissima Pohl)
per: ANINDITA, KHORIDA LUDFI
Publicat: (2007) -
PENGARUH KONSENTRASI RAGI DAN LAMA FERMENTASI TERHADAP KADAR ALKOHOL HASIL FERMENTASI BUAH NANAS (Ananas comosus)
per: MURNI , MURNI
Publicat: (2010) -
PENGARUH WAKTU FERMENTASI DAN DOSIS RAGI TERHADAP KADAR ALKOHOL HASIL FERMENTASI SARI UMBI GANYONG (Canna edulis. Ker)
per: SOFIANINGSIH , RAHMANI
Publicat: (2007)