Teknik kromatografi untuk analisis bahan makanan
Sparad:
Huvudupphovsman: | ADNAN, Mochamad |
---|---|
Materialtyp: | Bok |
Språk: | English |
Publicerad: |
Yogyakarta
Adnan
1997
|
Ämnen: | |
Taggar: |
Lägg till en tagg
Inga taggar, Lägg till första taggen!
|
Liknande verk
-
Metode kromatografi untuk analisis makanan
av: ABDUL ROHMAN
Publicerad: (2007) -
Kromatografi
av: SASTROHAMIDJOJO, Hardjono
Publicerad: (1991) -
Pengantar kromatografi/Penerjemah Kosasih Padmawinata.-- ed.2
av: GRITTER, Roy J
Publicerad: (1991) -
Cara kromatografi preparatif: penggunaan pada isolasisenyawa alam/penerjemah Kosasih Padmawinata
av: HOSTETTMANN, K
Publicerad: (1995) -
Dasar kromatografi cair/Penerjemah Kosasih Padmawinata
av: JOHNSON, Edward L
Publicerad: (1991)