Protein, vitamin dan bahan ikutan pangan
Sparad:
Huvudupphovsman: | SOFRO, Abdul Salam |
---|---|
Övriga upphovsmän: | LESTARIANA, Wiryatun, HARYADI |
Materialtyp: | Bok |
Språk: | Indonesian |
Publicerad: |
Yogyakarta
PAU Pangan dan Gizi UGM
1990
|
Ämnen: | |
Taggar: |
Lägg till en tagg
Inga taggar, Lägg till första taggen!
|
Liknande verk
Liknande verk
-
Ilmu Gizi jilid. 1
av: MOEHJI, Sjahmien
Publicerad: (1982) -
Menaksir kecukupan energi dan protein serta penilaiangizi konsumsi pangan
av: HARDINSYAH
Publicerad: (1989) -
Gizi dan pengolahan pangan/editor Sjamsu Dradjad
av: AULIANA, Rizqie
Publicerad: (1999) -
Pangan: gizi, teknologi, dan konsumen
av: WINARNO, F. G.
Publicerad: (1993) -
Evaluasi gizi pada pengolahan bahan pangan
av: EVALUASI GIZI PADA..
Publicerad: (1989)